MENU
Aarhus havnerundfart ms svanen ligger til dock ved dokk1 i aarhus havn 2022

En tradition

For fjerde år i træk sejler Juleskibet ’Hjuldamperen’ rundt i Aarhus havn. Her kan du komme på spændende havnerundfarter og i weekenderne forvandles Juleskibet til et musikshow

Aarhus Havnerundfart

Familie tradition

Aarhus Havnerundfart er en del af Fjordtours, som er en familie ejet virksomhed, drevet af Bøgh familien, som udfolder sig helt til 3. generation. Virksomheden har drevet touristskibe igennem mere end 30 år.

Vi Sejler, servicere og underholder for fjerde år i træk i Aarhus, hvor vi dedikerer os til at bringe ekstra underholdning i november og december måned. En tradition der skal føres videre til de kommende generationer.

Fjordtours

Virksomheden har drevet touristskibe igennem mere end 30 år. Fjordtours flagskib er “Hjuldamperen” Svanen.

Både Svanen og Dagmar er bygget på Videsande skibsværft og bestilt af Fjordtours. På det seneste har virksomheden udvidet med 2 “nye” skibe – Bertha-K og M/S Svanen, der begge sejler livøoverfart.

Svanen

Svanen er bygget i 1994 på Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri. Passagerkapaciteten er 98 personer. Svanen har ældre- og handicapvenlige adgangs- og toiletforhold. Svanen “Hjuldamperen” sejler på Mariager Fjord, som er Danmarks længste egentlige fjord.

Sejlturen fra Hobro til Als Odde er på 43 km (23,3 sømil). Fjorden besejles hele sommeren, hvor der lægges til i Hobro, Bramslev og Mariager.

Svanen sejles dog trofast til Aarhus hvert år, hvor den underholder i november og december måned.
Hjuldamperen svanen aarhus kanalrundfart

Book Havnerundfart her

Er du klar til en eventyrlig tur med Juleskibet Svanen, så kan du booke din næste oplevelse her!

Aarhus havnerundfart ms svanen ligger til dock ved dokk1 i aarhus havn 2022