Logo Aarhushavnerundfart.dk
MENU

Toldboden

Aarhus Havnerundfart

havternen på vej til livø
Støt et godt formål!
Vi donerer 20% af alt salg ombord til et godt formål
 • Pris Fra:
  150DKR

  Havnerundfart i Aarhus

  En havnerundfart med Havternen er en helt perfekt oplevelse for hele familien – store som små. Det er en alsidig aktivitet som egner sig godt til alle. Vi har handicap og ældre adgangs- og toiletforhold og derfor kan alle være med. Vores havnerundfarter byder på spændende fortællinger om byudviklingen i Aarhus og kulturhistorie. Drikkevarer og snacks kan købes ombord og nydes til udsigten.

  Proppen har en passagerkapacitet på 48 personer, hvoraf der er plads til 36 spisende gæster i salonen. Hvis vejret tillader det, kan du opleve Aarhusbugten på toppen af skibet, hvor du får en ekstra god udsigt til de mange flotte bygninger vi sejler forbi.

  Sejladsen varer 1 time og du kommer ombord ved DOKK1. Hvis I er en større gruppe og ønsker at holde et privat arrangement (firmature, fødselsdag, askespredninger, konfirmation mm.) kan I booke hele skibet. Send en e-mail eller ring for at høre nærmere omkring vores priser og forplejning til private charter.

  havternen med gæster på vandet
 • Ring For Pris

  Charter i Aarhus

  Forkæl dine venner, familie eller kollager med en oplevelse på vandet. Aarhus Havnerundfart tilbyder private sejladser til større grupper, som ønsker at leje hele skibet. Der kan både være tale om en klassisk rundfart, hvor du og resten af selskabet får nye og spændende perspektiver på byen eller et privat arrangement efter egne behov (askespredninger, firmature mm.)

  Når du lejer hele skibet, kan du og dit selskab frit benytte skibets to dæk. Der er mange muligheder for private ture, der kombinerer gode oplevelser med events på havet. Uanset formål bliver det en oplevelse, alle vil huske.

  Kontakt os i dag for spørgsmål omkring booking og priser.

  Havternen dokket
HELE UGE 46 KAN DU OPLEVE LIVEMUSIK
PÅ JULESKIBET TIL KUN 149kr.

Rart at vide

Havternen klar til spisegæster

Forplejning

Der sælges snacks og kolde- og varmedrikke. Vi har fyldt godt op så intet mangler på turen. Hvis I er en større forsamling og ønsker spisning, skal dette bestilles inden afgang.

Aarhus øst

Det Gamle Aarhus

På turen sejler vi forbi ”Det gamle Aarhus”, tæt på Toldboden og Aarhus Flydedok. Tidligere bygninger og industri, som i dag er nye moderne handelshuse og hovedkontor for dele af byens erhvervsliv.
Aarhus øst

Det Nye Aarhus

Vi vil selvfølgelig også sejle forbi Aarhus Ø og alle de flotte bygninger, som er blevet bygget de seneste år. Her vil det være muligt at tage billeder og videoer af alle de flotte bygninger.

Info Havnerundfart

Billetpriser:

Havnerundfart
Events

Yderligere info:

Betaling:
Havternen modtager Kontanter eller kreditkort.
Toiletforhold
Ældre- og handicapvenlige toiletforhold.
Kørestole:
Med manuel kørestol, kan der køres ind på nederste dæk.
Ledsagerkort:
Ledsagerbillet skal bookes med de andre billetter.
Hunde:
Hund er tilladt, så længe den er i snor og ikke til gene for andre.
Barnevogne:
Der kan medbringes barnevogn og klapvogn uden beregning.
Cykler:
Det er muligt at medbringe cykler på svanen.
Redningsveste: Der forefindes redningsveste til alle, som er skiltet ombord. Disse skal kun bæres hvis skipper vurderer det nødvendigt. Der PAX registreres inden sejladsen.
Aflysning: Ved aflysning pga. vejrlig eller andre udefrakommende omstændigheder, som hverken rekvirent eller leverandør er ansvarlig for og skipper vurderer at det er uforsvarligt at gennemføre sejladsen, tilbydes tilgodebevis eller refusion.

Du finder os her ved DOKK1