Logo Aarhushavnerundfart.dk
MENU

Events

Julesejlads Aarhus

 • Hjuldamperen Svanen

  Skibet ”Svanen” blev bygget på Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri, og har hvert år siden 1994 sejlet vandet tyndt. I sommerperioden besejler Svanen Mariager Fjord, som er Danmarks længste fjord.

  Hvert år i november og december lægger Svanen dog til i Aarhus Havn, og alle dage indtil juleaften kan du opleve en magisk sejlads, hvor Svanen bliver forvandlet til et eventyrligt juleland med masser af julepynt.

  Under havnerundfarten vil du også se den nye bydel og de imponerende arkitektoniske bygningsværker. Ligeledes sejler vi forbi Toldboden og Aarhus Flydedok, hvor tidligere bygninger og industri er blevet til moderne handelshuse. Der er mange seværdigheder på listen, som vi glæder os til at guide dig igennem.

  Ønsker du mere information omkring Svanens faciliteter kontakt os venligst på info@fjordtours.dk eller +4535113539.

  Juleskibet svanen taget af rundtidanmark
 • Juleskibet og Selskaber

  Gennem utallige events og sejladser, har Aarhus Havnerundfart mange års erfaring i planlægning og eksekvering af alle typer af firmaarrangementer og selskaber – alt fra de mindre og intime til de helt store med op til 98 gæster.

  Vi ønsker at skabe de bedste vilkår for dig og dit selskab. Derfor vil vores serveringsmedarbejdere stå til rådighed under hele sejladsen og være behjælpelige med at skabe de rette rammer uanset behov. Dermed kan du nemt forkæle dem du holder af med en unik oplevelse, hvor der er skruet helt op for julehyggen.

  Vi gælder os til at byde dig og dit selskab velkommen ombord!

  Live musik på svanen kunstner synger
 • Live musik i Aarhus

  Kom indenfor til et ægte juleshow, når Aarhus’ bedste jazzmusikere gæster Juleskibet, og byder på en intim og smuk vokalbaseret liveperformance.

  Vores jazz- og bluesmusikere synger julen ind med klassiske og velkendte numre, som de har fortolket på en ny måde samt de mindre kendte- men helt særlige julehits fra hele verden.

  Glæd til dig at høre ”The Christmas Song”, når Michael Bladt & Jeppe Lavsen Duo går live på Juleskibet eller oplev jazzsangerinden Camilla Dayyani og Morten Haughshøjs varme musikshow, som får os alle i den rette julestemning.

  Forvent en magisk jazzaften i julens tegn på Juleskibet ”Hjuldamperen”, når vi sejler rundt i Aarhus inderhavn.

   

  Live musik på svanen kunstner synger

Rart at vide

Svanen menukort

Forplejning

Der sælges, som noget helt specielt æbleskiver, gløgg og varm kakao ombord. Derudover, så serverer vi selvfølgelig også kaffe, fadøl, vand og vin. Vi har fyldt godt op så intet mangler på turen.
Svanen på vej ind i Aarhus havn

Det Gamle Aarhus

På turen vil hjuldamperen sejle forbi ”Det gamle Aarhus”, tæt på Toldboden og Aarhus Flydedok. Tidligere bygninger og industri, som i dag er nye moderne handelshuse og hovedkontor for dele af byens erhvervsliv.
Aarhus øst

Det Nye Aarhus

Vi vil selvfølgelig også sejle forbi Aarhus Ø og alle de flotte bygninger, som er blevet bygget de seneste år. Her vil det være muligt at tage billeder og videoer af alle de flotte bygninger.

Info Havnerundfart

Billetpriser:

Havnerundfart
Events

Yderligere info:

Betaling:
Svanen modtager Kontanter eller kreditkort.
Toiletforhold
Ældre- og handicapvenlige toiletforhold.
Kørestole:
Med manuel kørestol, kan der køres ind på nederste dæk.
Ledsagerkort:
Ledsagerbillet skal bookes med de andre billetter.
Hunde:
Hund er tilladt, så længe den er i snor og ikke til gene for andre.
Barnevogne:
Der kan medbringes barnevogn og klapvogn uden beregning.
Cykler:
Det er muligt at medbringe cykler på svanen.
Redningsveste: Der forefindes redningsveste til alle, som er skiltet ombord. Disse skal kun bæres hvis skipper vurderer det nødvendigt. Der PAX registreres inden sejladsen.
Aflysning: Ved aflysning pga. vejrlig eller andre udefrakommende omstændigheder, som hverken rekvirent eller leverandør er ansvarlig for og skipper vurderer at det er uforsvarligt at gennemføre sejladsen, tilbydes tilgodebevis eller refusion.

Du finder os her ved DOKK1

Book Havnerundfart her

Er du klar til en eventyrlig tur med Juleskibet Svanen, så kan du booke din næste oplevelse her!