MENU

Aarhus Juleskib

Musik events

Støt et godt formål!
Vi donerer 20% af alt salg ombord til et godt formål
Live jule musik på svanen ved Aarhus Havnerundfart

Musik på Juleskibet

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”. På Hjuldamperens to dæk byder vi på et betagende musikshow med de bedste jazzmusikere fra Aarhus. Oplevelsen emmer af julestemning og hyggelige stunder for store og små.

Aarhus Havnerundfart funklede første gang jazzevents tilbage i november 2019 og blev de førende år rost for at forene live julemusik på en sejlads rundt i Aarhus havn. Derfor kan du glæde dig til en totaloplevelse, som starter så snart du træder ind på ét af skibets dæk.

Vores musikevent starter kl. 19.30 fra DOKK1 og varer en 1,5 time. På sejladsen er det muligt at tilkøbe drikkevarer og æbleskiver medens du nyheder musikken ombord på Juleskibet. Obs. Hjuldamperen har ældre adgangs- og toiletforhold. Derudover gives der studierabat ved fremvisning af studiekort.

Du finder os her ved DOKK1
juleskibet svanen aarhus havnerundfart

Events December

I hele december kan du opleve flere fantastiske jazzkunstnere. Vi ligger ud med jazzsangerinden Camilla Dayyani som synger med en inderlighed og varme, der altid indtager historien i sangene. Stærkt efterfulgt får vi besøg af det unikke band: Sam And the Soulmates Duo. Her har du mulighed for at opleve musik med sjælfulde fortolkninger af jazz- og bluesstandarder – alt sammen leveret på en måde, der emmer af kærlighed til musikken.

Vi byder også gensyn med Jazzguitaristen Morten Haugshøj og kontrabassisten Thomas Sejthen, som i mange år har lavet musik og spillet adskillige koncerter sammen samt Jacob Danielsen og Haughshøj der sammen forsøger at skabe en afslappet og vellydende atmosfære. Begge bands opfører en Christmas Edition koncert, hvor der skruet helt op for julestemningen.

Den sidste weekend inden jul er dedikeret til Michael Bladt og Jeppe Lavsen Duo, som tager udgangspunkt i den store amerikanske sangskat. De vil levere egne udgaver af velkendte standarder, og deres musikshow vil naturligvis også indeholde klassiske julehits.

December

Kunstnere

Live Performance

Aarhus havnerundfart præsenterer endnu et år med fantastisk musik ombord på Juleskibet i Aarhus. Vi glæder os til at levere musikalske begivenheder fra flere kunstnere i et spækket weekend program indtil juleaften.

Vores musikevents er en anderledes og unik måde at komme i julestemning på. Oplevelsen indeholder både julehygge, glade mennesker og smukke øjekast over Aarhus inderhavn.

Så uanset om du ønsker at komme i julestemning eller blot nyde god musik, så kan du være sikker på at Hjuldamperen er en oplevelse, der falder i din smag. Nedenfor kan du læse mere om de fantastiske kunsterne som gæster Juleskibet i december.

Information

Priser:

Musikevents
December

Yderligere info:

Betaling:
Svanen modtager Kontanter eller kreditkort.
Toiletforhold
Ældre- og handicapvenlige toiletforhold.
Kørestole:
Med manuel kørestol, kan der køres ind på nederste dæk.
Ledsagerkort:
Ledsagerbillet skal bookes med de andre billetter.
Hunde:
Hund er tilladt, så længe den er i snor og ikke til gene for andre.
Barnevogne:
Der kan medbringes barnevogn og klapvogn uden beregning.
Cykler:
Det er muligt at medbringe cykler på svanen.
Redningsveste: Der forefindes redningsveste til alle, som er skiltet ombord. Disse skal kun bæres hvis skipper vurderer det nødvendigt. Der PAX registreres inden sejladsen.
Aflysning: Ved aflysning pga. vejrlig eller andre udefrakommende omstændigheder, som hverken rekvirent eller leverandør er ansvarlig for og skipper vurderer at det er uforsvarligt at gennemføre sejladsen, tilbydes tilgodebevis eller refusion.

Du finder os her ved DOKK1

Book Havnerundfart her

Er du klar til en eventyrlig tur med Juleskibet Svanen, så kan du booke din næste oplevelse her!

Aarhus havnerundfart ms svanen ligger til dock ved dokk1 i aarhus havn 2022