Jazzguitaristen Morten Haugshøj og kontrabassisten Thomas Sejthen har arbejdet sammen i mange år og har indspillet adskillige albums sammen – fx i Morten Haugshøjs gruppe ’’The Street Doctor’’. Duoen kender således hinanden godt, og det gør, at samspillet mellem de to er helt i top, og at musikken hele tiden lever og kan tage nye retninger.

Oplev en koncert hvor den musikalske kommunikation og forståelse mellem to fremragende jazzmusikere er i højsædet, og hvor legen ikke er langt væk. Stilen vil til koncerten på Julebåden være den gode julejazz krydret med afslappende, lyttervenlig jazz, bossanova og evergreens.

Om musikerne:

Morten Haugshøj er en dansk, professionel jazzguitarist og komponist, som har studeret en rum tid i New York ved verdensklasse-guitarister som Gilad Hekselman, Mike Moreno, Steve Cardenas og ikke mindst Jonathan Kreisberg. Han er etableret på den danske jazzscene og efterhånden brugt i mange sammenhænge og har blandt andet turneret med det amerikanske/europæiske band ’’Ommatidium’’. Morten Haugshøj har – med sin gruppe – flere albums bag sig – senest det meget anmelderroste ’’The Street Doctor’’ og i november 2022 også ’’Double Up’. Haugshøj har en særegen melodisk, kompositorisk stil og kendetegnende i hans spil, er den store energi, han altid bringer ind i musikken. Klassisk jazzguitarist, men med en masse moderne kant og nerve og ikke mindst en hel masse på hjerte!

Thomas Sejthen, kontrabas:
Er vidt og bredt anerkendt for sin fantastiske musikalitet og for sin evne til at få et band til at lyde godt. Han har evnen til at musikken altid er frisk og kan åbne sig i ukendte retninger, hvilket udover et sublimt groove og swing, er medvirkende til at gøre Thomas til en meget efterspurgt bassist. Spiller fast i Uffe Steen Trio og Indra og i mange andre sammenhænge. Han har spillet sammen med kapelmesteren Haugshøj i over et årti nu, og den indbyrdes forståelse for universet er en stor gave til den nye gruppe her.