Aarhus Juleskib

Livemusik November

Live Performance

Vi har flere planlagte musikevents i December måned. Her kan du læse mere om kunstnerne.
Fuld eventplan for:
November 2023

Kunstnere November

Kristine Hoelgaard på Juleskibet Svanen

Kristine Hoelgaard på Juleskibet 2023
Pris: 200DKK

Kristine Hoelgaard

Kristine Hoelgaard på Juleskibet Svanen

Glæd jer til at blive inviteret indenfor i et eftertænksomt musikunivers

Kristine Hoelgaard udgav sin debutplade september 2019, hvilket affødte 3 nomineringer til Gaffa prisen 2020; ‘Årets danske solist’, ‘Årets nye danske navn’ og ‘Årets danske pop udgivelse’, samt nogle flotte anmeldelser i danske musikmedier.

Vi er stolte over at kunne byde Kristine velkommen ombord på Juleskibet, hvor hun den 25/11, 30/11 og 22/12 spiller sine fortolkninger af jule- og vintersange og salmer i folk-pop-versioner. Her kan du blandt andet høre versioner af numre som ‘Lille Messias’; ‘Oh holy night’; ‘Vil du være min i nat?’; ‘Dejlig er jorden’ og ‘Santa Baby’.

Til en koncert med Kristine Hoelgaard kan I glæde jer til at blive inviteret indenfor i et eftertænksomt folk-pop univers, hvor legesyge, ro og kærlighed til ord findes.

 

Steen Frederiksen

Et billede af den aarhusianske musikere Steen Frederiksen
Pris: 200DKK

Steen Frederiksen

Velkommen til Steen Frederiksen

Steen Frederiksen

Steen Frederiksen er kendt for sit og personlige udtryk på klaveret. Han har gennem årene opbygget en solid karriere og har optrådt på scener rundt om i landet. Hans musikalske alsidighed og evne til at forbinde med sit publikum gør ham til en ekstraordinær kunstner.

På Juleskibet vil Steen Frederiksen byde gæsterne velkommen til en aften med en blanding af blues og klassiske evergreens. Derudover vil Steen også krydre sin optræden med forskellige julesange, der passer perfekt til lejligheden.

Juleskibet er kendt for hyggelige musikaftner til søs, og med Steen Frederiksen som en del af programmet kan gæsterne se frem til en aften i godt musikalsk selskab.

Mød Steen på Juleskibet den 17/11 og 15/12.

 

Haugshøj og Sejthen jazzduo

haugshøj og sejthen jazzduo
Pris: 200DKK

Haugshøj / Sejthen jazzduo

Live den 10 december 2022 på Juleskibet Svanen.

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Jazzguitaristen Morten Haugshøj og kontrabassisten Thomas Sejthen har arbejdet sammen i mange år og har indspillet adskillige albums sammen – fx i Morten Haugshøjs gruppe ’’The Street Doctor’’.
Duoen kender således hinanden godt, og det gør, at samspillet mellem de to er helt i top, og at musikken hele tiden lever og kan tage nye retninger.

Oplev en koncert hvor den musikalske kommunikation og forståelse mellem to fremragende jazzmusikere er i højsædet, og hvor legen ikke er langt væk. Stilen vil til koncerten på Julebåden være den gode julejazz krydret med afslappende, lyttervenlig jazz, bossanova og evergreens.

 

Loúa

Livemusik på vandet med Loua
Pris: 200DKK

Loúa

Velkommen til Loúa på Juleskibet Svanen

Loúa er en aarhusiansk Singer-Songwriter med rødder i popmusikkens genkendelige univers.

Loúa er en aarhusiansk sing and songwriter med rødder i popmusikkens genkendelige univers. Med guitaren på ryggen og en unik sangstemme står Loúa klar sammen med pianisten Oliver Nelander til at åbne op for hendes brede repertoire af covers, originale- og julesange på Juleskibet Svanen den 18/11, 24/11, 1/12 & 16/12!

Musik er Loúas frirum, hvor hun kommunikerer klarest og bearbejder bedst. Hun henter inspiration fra kunstnere som Tina Dickow, Adele og Pernille Rosendahl. Alt fra små intime optrædener til større offentlige arrangementer, har lagt rammen for Loúas alsidige og solide live-erfaring. Efter mange timer på de danske landeveje i jagten på drømmen, glæder hun sig utroligt meget til skabe magiske aftener, sprede juleglæde og stemning i november og december – denne gang ude på vandet.

 

Sam and the Soulmates Dou

Sam And The Soulmates Duo Live ved Aarhus Havnerundfart
Pris: 200DKK

Sam and the Soulmates Dou

Du kan høre Sam and the Soulmates Dou på følgende dage i november 2022:(11/11) - (12/11) - (25/11) - (26 /11)

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Denne udtryksfulde duo fra gruppen Sam and The Soulmates bestående af den dygtige jazzguitarist Morten Haugshøj og fortryllende sangerinde Samara Bahrami står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

jazzklassikere er på programmet

Sjælfulde fortolkninger af julens sange, men også franske ’’chansons’’ og jazzklassikere er på programmet til koncerterne på julebåden – alt sammen leveret på en måde, der emmer af kærlighed til musikken. Forførende elegant og stilfuldt sensuel beskriver bedst stilen i Sam and The Soulmates Duo, som til koncerterne her serverer en eksotisk, latinamerikansk stemning krydret med ikke så lidt julekrydderi.

 

Danielsen / Haugshøj

jacob d og mig duo Live ved Aarhus Havnerundfart
Pris: 200DKK

Danielsen og Haugshøj

Du kan høre Danielsen og Haugshøj på følgende dage i november 2022: (19 /11)

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Den fremragende aarhusianske saxofonist Jacob Danielsen vandt for et par år siden velfortjent Gaffelprisen, og han har da også igennem længere tid markeret sig som en af landets ypperste saxofonister. På julebåden denne lørdag kan du opleve ham i selskab med den dygtige, virtuose og alsidige jazzguitarist Morten Haugshøj – en spændende ny duo på den danske jazzscene.

Repertoiret her vil være julens klassikere, ligesom vellydende jazzstandards og bossanovaer kommer på programmet.
Duouen forsøger at skabe en afslappet og vellydende atmosfære, hvor der dog også bliver plads til leg og skæve indspark.

 

Information

Priser:

Events
November 2023

Yderligere info:

Betaling:
Svanen modtager Kontanter eller kreditkort.
Toiletforhold
Ældre- og handicapvenlige toiletforhold.
Kørestole:
Med manuel kørestol, kan der køres ind på nederste dæk.
Ledsagerkort:
Ledsagerbillet skal bookes med de andre billetter.
Hunde:
Hund er tilladt, så længe den er i snor og ikke til gene for andre.
Barnevogne:
Der kan medbringes barnevogn og klapvogn uden beregning.
Cykler:
Det er muligt at medbringe cykler på svanen.
Redningsveste: Der forefindes redningsveste til alle, som er skiltet ombord. Disse skal kun bæres hvis skipper vurderer det nødvendigt. Der PAX registreres inden sejladsen.
Aflysning: Ved aflysning pga. vejrlig eller andre udefrakommende omstændigheder, som hverken rekvirent eller leverandør er ansvarlig for og skipper vurderer at det er uforsvarligt at gennemføre sejladsen, tilbydes tilgodebevis eller refusion.

Du finder os her ved DOKK1

Book Havnerundfart her

Er du klar til en eventyrlig tur med Juleskibet Svanen, så kan du booke din næste oplevelse her!

Aarhus havnerundfart ms svanen ligger til dock ved dokk1 i aarhus havn 2022