Aarhus Juleskib

December Events

Live Performance

Vi har flere planlagte musikevents i December måned. Her kan du læse mere om kunstnerne.
Fuld eventplan for:
December 2023

Kunstnere December

Steen Frederiksen

Et billede af den aarhusianske musikere Steen Frederiksen
Pris: 200DKK

Steen Frederiksen

Velkommen til Steen Frederiksen

Steen Frederiksen

Steen Frederiksen er kendt for sit og personlige udtryk på klaveret. Han har gennem årene opbygget en solid karriere og har optrådt på scener rundt om i landet. Hans musikalske alsidighed og evne til at forbinde med sit publikum gør ham til en ekstraordinær kunstner.

På Juleskibet vil Steen Frederiksen byde gæsterne velkommen til en aften med en blanding af blues og klassiske evergreens. Derudover vil Steen også krydre sin optræden med forskellige julesange, der passer perfekt til lejligheden.

Juleskibet er kendt for hyggelige musikaftner til søs, og med Steen Frederiksen som en del af programmet kan gæsterne se frem til en aften i godt musikalsk selskab.

Mød Steen på Juleskibet den 17/11 og 15/12.

 

Loúa

Livemusik på vandet med Loua
Pris: 200DKK

Loúa

Velkommen til Loúa på Juleskibet Svanen

Loúa er en aarhusiansk Singer-Songwriter med rødder i popmusikkens genkendelige univers.

Loúa er en aarhusiansk sing and songwriter med rødder i popmusikkens genkendelige univers. Med guitaren på ryggen og en unik sangstemme står Loúa klar sammen med pianisten Oliver Nelander til at åbne op for hendes brede repertoire af covers, originale- og julesange på Juleskibet Svanen den 18/11, 24/11, 1/12 & 16/12!

Musik er Loúas frirum, hvor hun kommunikerer klarest og bearbejder bedst. Hun henter inspiration fra kunstnere som Tina Dickow, Adele og Pernille Rosendahl. Alt fra små intime optrædener til større offentlige arrangementer, har lagt rammen for Loúas alsidige og solide live-erfaring. Efter mange timer på de danske landeveje i jagten på drømmen, glæder hun sig utroligt meget til skabe magiske aftener, sprede juleglæde og stemning i november og december – denne gang ude på vandet.

 

Lyt til Loúa her..

Rasmus Mogensen Duo

Rasmus Mogensen Duo - to musikere fra Aarhus
Pris: 200DKK

Rasmus Mogensen mf.

Rasmus Mogensen Duo på Juleskibet Svanen

I kan glæde jer til en koncert, hvor musikken giver lyst til at rykke i kroppen

Rasmus Mogensen Duo dykker ned i den amerikanske sangskat fra 1930’erne og op til 1960’erne.
Vi skal høre musik af Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Ray Charles, Chuck Berry, Frank Sinatra, Louis Armstrong og mange flere. 

Genren er fra blues og boogie woogie til rock’n’roll krydret med country og tilføjet en smule ragtime.

I kan glæde jer til en koncert, hvor musikken giver lyst til at rykke i kroppen, og hvor der er rig mulighed for at synge med, klappe i takt eller blot nyde lyden af to musikere, som er dedikeret til lige netop den her musik.

Mød Rasmus Mogensen Duo den 8/12 på Juleskibet Svanen.

 

Lyt til Rasmus Mogensen mf. her..

Kristine Hoelgaard på Juleskibet Svanen

Kristine Hoelgaard på Juleskibet 2023
Pris: 200DKK

Kristine Hoelgaard

Kristine Hoelgaard på Juleskibet Svanen

Glæd jer til at blive inviteret indenfor i et eftertænksomt musikunivers

Kristine Hoelgaard udgav sin debutplade september 2019, hvilket affødte 3 nomineringer til Gaffa prisen 2020; ‘Årets danske solist’, ‘Årets nye danske navn’ og ‘Årets danske pop udgivelse’, samt nogle flotte anmeldelser i danske musikmedier.

Vi er stolte over at kunne byde Kristine velkommen ombord på Juleskibet, hvor hun den 25/11, 30/11 og 22/12 spiller sine fortolkninger af jule- og vintersange og salmer i folk-pop-versioner. Her kan du blandt andet høre versioner af numre som ‘Lille Messias’; ‘Oh holy night’; ‘Vil du være min i nat?’; ‘Dejlig er jorden’ og ‘Santa Baby’.

Til en koncert med Kristine Hoelgaard kan I glæde jer til at blive inviteret indenfor i et eftertænksomt folk-pop univers, hvor legesyge, ro og kærlighed til ord findes.

 

Lyt til Kristine Hoelgaard her..

Sam and the Soulmates Dou

Sam And The Soulmates Duo Live ved Aarhus Havnerundfart
Pris: 200DKK

Sam and the Soulmates Dou

Live den 3 og den 23 december 2022 på Juleskibet Svanen.

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Denne udtryksfulde duo fra gruppen Sam and The Soulmates bestående af den dygtige jazzguitarist Morten Haugshøj og fortryllende sangerinde Samara Bahrami står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

jazzklassikere er på programmet

Sjælfulde fortolkninger af julens sange, men også franske ’’chansons’’ og jazzklassikere er på programmet til koncerterne på julebåden – alt sammen leveret på en måde, der emmer af kærlighed til musikken. Forførende elegant og stilfuldt sensuel beskriver bedst stilen i Sam and The Soulmates Duo, som til koncerterne her serverer en eksotisk, latinamerikansk stemning krydret med ikke så lidt julekrydderi.

 

Lyt til Sam and the Soulmates Dou her..

Michael Bladt og Jeppe Lavsen Duo

Michael Bladt og Jeppe Lavsen Duo live ved aarhus havnerundfart på juleskibet svanen
Pris: 200DKK

Michael Bladt / Jeppe Lavsen Duo

Live den 16 og 17 december 2022 på Juleskibet Svanen.

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Duoen tager udgangspunkt i den store amerikanske sangskat og spiller deres egene udgaver af velkendt standards.Koncerterne i december vil naturligvis indeholde en del jule hits som f.eks: The Christmas song, Winter wonderland, Rudolph og Når du ser et stjerneskud.Musikerne spiller sammen i det nye orkester Clash

Om musikerne

Michael Bladt – saxofon

Er en af de mest efterspurgte saxofonister i Danmark og har i år fejret 25 års jubilæum i Aarhus Jazz Orchestra.Michael Bladt har spillet med stribevis af etablerede jazznavne som DR big band, Jørgen Emborg, Peter Vuust, Uffe Steen, og mange andre.
Han gør sig også i pop verdenen og har for nylig spillet med navne som: Lukas Graham, Medina, Andreas Odbjerg, Rasmus Seebach, Gnags og TV2.

Jeppe Lavsen – guitar
Er et lysende talent på den danske jazzscene og er blevet meget efterspurgt pga af sit på en gang melodiske og originale guitarspil. Han spiller bl.a. i de fremadstormende originale bands Hvalfugl, Abekejser og Clapper.

 

Lyt til Michael Bladt / Jeppe Lavsen Duo her..

Camilla Dayyani Duo

Camilla Dayyani Duo Live ved aarhus havnerundfart på juleskibet svanen
Pris: 200DKK

Camilla Dayyani Duo

Live den 2 december 2022 på Juleskibet Svanen.

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Jazzsangerinden Camilla Dayyani synger med en inderlighed og varme, der altid indfanger historien i sangene – også når det til denne koncert fortrinsvis er julens sange, der er i centrum. Med sin melodiske sans giver hun teksterne nyt liv, og i duosamspillet med guitaristen Morten Haugshøj understreges stemningerne i musikken.

Amerikansk jazzrepertoire

Det amerikanske jazzrepertoire står deres hjerter nær. De smukke gamle melodier med de enkle, men livskloge tekster bliver ved med at inspirere verden over. På deres repertoire af smukke og velswingende evergreens kan blandt andet findes Billie Hollidays God Bless the Child, Gershwins Summertime og Erroll Garners Misty. Duoen vil dog denne aften fokusere på julematerialet, og det bliver uden tvivl en koncert med masser af julehygge.

 

Lyt til Camilla Dayyani Duo her..

Danielsen / Haugshøj

jacob d og mig duo Live ved Aarhus Havnerundfart
Pris: 200DKK

Danielsen / Haugshøj

Live den 9 december 2022 på Juleskibet Svanen.

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Den fremragende aarhusianske saxofonist Jacob Danielsen vandt for et par år siden velfortjent Gaffelprisen, og han har da også igennem længere tid markeret sig som en af landets ypperste saxofonister. På julebåden denne lørdag kan du opleve ham i selskab med den dygtige, virtuose og alsidige jazzguitarist Morten Haugshøj – en spændende ny duo på den danske jazzscene.

Repertoiret her vil være julens klassikere, ligesom vellydende jazzstandards og bossanovaer kommer på programmet.
Duouen forsøger at skabe en afslappet og vellydende atmosfære, hvor der dog også bliver plads til leg og skæve indspark.

 

Haugshøj og Sejthen jazzduo – Christmas Edition

haugshøj og sejthen jazzduo
Pris: 200DKK

Haugshøj og Sejthen - Christmas Edition

Live den 10 december 2022 på Juleskibet Svanen.

Julen byder på masser af skønne og magiske oplevelser på Juleskibet ”Hjuldamperen”.

Jazzguitaristen Morten Haugshøj og kontrabassisten Thomas Sejthen har arbejdet sammen i mange år og har indspillet adskillige albums sammen – fx i Morten Haugshøjs gruppe ’’The Street Doctor’’. Duoen kender således hinanden godt, og det gør, at samspillet mellem de to er helt i top, og at musikken hele tiden lever og kan tage nye retninger. Oplev en koncert hvor den musikalske kommunikation og forståelse mellem to fremragende jazzmusikere er i højsædet, og hvor legen ikke er langt væk. Stilen vil til koncerten på Julebåden være den gode julejazz krydret med afslappende, lyttervenlig jazz, bossanova og evergreens.

Morten Haugshøj:

Er en dansk, professionel jazzguitarist og komponist, som har studeret en rum tid i New York ved verdensklasse-guitarister som Gilad Hekselman, Mike Moreno, Steve Cardenas og ikke mindst Jonathan Kreisberg. Han er etableret på den danske jazzscene og efterhånden brugt i mange sammenhænge og har blandt andet turneret med det amerikanske/europæiske band ’’Ommatidium’’. Morten Haugshøj har – med sin gruppe – flere albums bag sig – senest det meget anmelderroste ’’The Street Doctor’’ og i november 2022 også ’’Double Up’. Haugshøj har en særegen melodisk, kompositorisk stil og kendetegnende i hans spil, er den store energi, han altid bringer ind i musikken. Klassisk jazzguitarist, men med en masse moderne kant og nerve og ikke mindst en hel masse på hjerte!

Thomas Sejthen, kontrabas:
Er vidt og bredt anerkendt for sin fantastiske musikalitet og for sin evne til at få et band til at lyde godt. Han har evnen til at musikken altid er frisk og kan åbne sig i ukendte retninger, hvilket udover et sublimt groove og swing, er medvirkende til at gøre Thomas til en meget efterspurgt bassist. Spiller fast i Uffe Steen Trio og Indra og i mange andre sammenhænge. Han har spillet sammen med kapelmesteren Haugshøj i over et årti nu, og den indbyrdes forståelse for universet er en stor gave til den nye gruppe her.

 

Lyt til Haugshøj og Sejthen - Christmas Edition her..

Information

Priser:

Events
December 2023

Yderligere info:

Betaling:
Svanen modtager Kontanter eller kreditkort.
Toiletforhold
Ældre- og handicapvenlige toiletforhold.
Kørestole:
Med manuel kørestol, kan der køres ind på nederste dæk.
Ledsagerkort:
Ledsagerbillet skal bookes med de andre billetter.
Hunde:
Hund er tilladt, så længe den er i snor og ikke til gene for andre.
Barnevogne:
Der kan medbringes barnevogn og klapvogn uden beregning.
Cykler:
Det er muligt at medbringe cykler på svanen.
Redningsveste: Der forefindes redningsveste til alle, som er skiltet ombord. Disse skal kun bæres hvis skipper vurderer det nødvendigt. Der PAX registreres inden sejladsen.
Aflysning: Ved aflysning pga. vejrlig eller andre udefrakommende omstændigheder, som hverken rekvirent eller leverandør er ansvarlig for og skipper vurderer at det er uforsvarligt at gennemføre sejladsen, tilbydes tilgodebevis eller refusion.

Du finder os her ved DOKK1

Book Havnerundfart her

Er du klar til en eventyrlig tur med Juleskibet Svanen, så kan du booke din næste oplevelse her!

Aarhus havnerundfart ms svanen ligger til dock ved dokk1 i aarhus havn 2022