Logo Aarhushavnerundfart.dk
MENU

Events

Ocean Race Aarhus 2023

 • Ocean race tæt på

  Verdens hårdeste havkapsejlads kommer til Smilets By, hvilket er første gang nogensinde. Aarhus by og ikke mindst Aarhus Havnerundfart vil være klædt på til en kæmpe folkefest, når begivenhederne begynder den 29. maj 2023. Vi inviterer alle – store som små – med på en unik rejse, når vi sejler rundt i Aarhus bugten og besøger Ocean Race-bådene. Alle havneture er fyldt med god stemning og læring omkring havmiljøet.

  Vi glæder os til at byde jer velkommen ombord på Havternen & Svanen!

  Havternen på vandet
 • Charter til Ocean Race

  Oplev den verdensomspændende kapsejlads tæt på med en havnetur på Havternen. Vi sejler forbi eventområdet og besøger Ocean Race-bådene, der ligger til kaj ved Havnepladsen og Mellemarmen. Alle havnerundfarter på Havternen og Svanen, bliver fyldt med kulturelle oplevelser og fascinerende historier.

  Vi stiller Havternen og Svanen til rådighed, hvis du ønsker at give dine kunder eller medarbejdere en privat og helt speciel oplevelse. Vi har plads til 36 spisende gæster på Havternen, og hvis vejret tillader det, kan I opleve det fantastiske syn på toppen af skibet, hvor I både kan nyde kolde drikke samt det opsigtvækkende Ocean Race-event.

  På Svanen har vi plads til 98 spisende gæster fordelt på to dæk.

  havternen med gæster på vandet