Oplevelser på vandet

Aarhus Havnerundfart

Samarbejdspartnere

 • Børn i Byen

  Børn i Byen serverer børneaktiviteter gennem guides og nyheder, så byens familier altid er opdateret på byens børnekultur.
  Se mere
 • FO-Aarhus

  FO-Aarhus er et oplysningsforbund med en bred vifte af projekter, aktiviteter, undervisning og events.
  Se mere
 • Birkhede Camping

  Familiedrevet campingplads siden 1962. Perfekt til aktiv ferie og til ro og afslapning. Tæt på Aarhus og Silkeborg
  Se mere
 • Danske Seniorer

  Danske Seniorer arbejder for det gode seniorliv, og står for det aktive fællesskaber.
  Se mere
 • M/S Dagmar Skanderborg Sø

  Kom en tur til Skanderborg og få en sejltur på det hyggelige skib M/S Dagmar, og oplev den skønne natur ved Skanderborg Sø.
  Se mere
  Dagmar Skanderborg
 • Ældre Sagen

  Vi samarbejder med Ældre Sagen, som arbejder målrettet for, at Danmark skal være et godt land at blive ældre i.
  Se mere
 • Sponsorer

  AROS LOGOTeatret gruppe38HEDRIXLogo CrepebodenLogo Aarhus WaterSports Complex

  Rart at vide

  Svanen menukort

  Forplejning

  Der sælges, som noget helt specielt æbleskiver, gløgg og varm kakao ombord. Derudover, så serverer vi selvfølgelig også kaffe, fadøl, vand og vin. Vi har fyldt godt op så intet mangler på turen.
  Svanen på vej ind i Aarhus havn

  Det Gamle Aarhus

  På turen vil hjuldamperen sejle forbi ”Det gamle Aarhus”, tæt på Toldboden og Aarhus Flydedok. Tidligere bygninger og industri, som i dag er nye moderne handelshuse og hovedkontor for dele af byens erhvervsliv.
  Aarhus øst

  Det Nye Aarhus

  Vi vil selvfølgelig også sejle forbi Aarhus Ø og alle de flotte bygninger, som er blevet bygget de seneste år. Her vil det være muligt at tage billeder og videoer af alle de flotte bygninger.

  Vores Venner

  AROS LOGO
  Teatret gruppe38
  HEDRIX
  Logo Crepeboden
  Logo Aarhus WaterSports Complex

  Du finder os her ved DOKK1

  Sociale medier

  SÅ ER VI I GANG – BESTIL NU OG FÅ 20% I RABAT✨ For femte år i træk, kan du opleve en unik julesejlads i Aarhus havn på Juleskibet Svanen🎄Første julesejlads er lørdag den 4. november! Bestil billet inden 1. november og få 20% i rabat! Brug rabatkoden JULESKIBET ved køb✨ Se alle vores sejlplan og bestil din billet på: https://aarhushavnerundfart.dk/ OBS. Børn fra 0-3 år sejler gratis med💖

  21
  5 Comments

  KONKURRENCE!👏🏼 Er du klar til at udfordre dine venner og teste din viden? Nu har du mulighed for at vinde 4 billetter til vores ultimative Pubquiz til Søs den 29. september! Det bliver en aften fyldt med sjov, spænding og konkurrenceånd – alt sammen mens du nyder den skønne udsigt ombord på Havternen! Hvad kan du forvente? 🧠 Spændende spørgsmål og udfordringer 🏆 Fantastiske præmier til vinderholdet 🍻 En skøn bar med kolde fadøl og snacks 🎉 En uforglemmelig aften med venner og nye bekendtskaber For at deltage, skal du svare på følgende: Fra hvilken dato begynder Juleskibet Svanen at sejle julesejladser i Aarhus Havn? 1. november 4. november 13. november Se svaret her: https://aarhushavnerundfart.dk/ Vi trækker én heldig vinder tirsdag den 26. september, som får direkte besked. Konkurrencen er slået op på både Facebook og Instagram. Deltag gerne begge steder for større vinderchancer! Vi ser frem til at byde dig og dit hold velkommen til en aften på vandet!

  84
  88 Comments